SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“5 Ekim; Birleşmiş Milletlerin Eğitim, Bilim ve Kültür örgütü (UNESCO) tarafından 1994’ten itibaren Dünya Öğretmenler Günü olarak ilan edilip birçok ülkede her yıl kutlanmaktadır. Dünya Öğretmenler Günü öğretmenlerin dünya çocukları için daha iyi bir gelecek sağlamadaki rolünün anlaşılmasında toplumun dikkatinin çekilmesi fırsatını sağlamaktadır.
İyi bir öğretmen; bir çocuğu değiştirir, bir okulu değiştirir, ülkeyi değiştirir ve hatta dünyayı değiştirir. Bunun bilincinde olarak terörden arınmış, vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için kaliteli öğretmen yetiştirmeli, kaliteli eğitim olanakları sağlamalıyız.
Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en iyi miras, iyi ve nitelikli bir eğitim sistemi ve iyi yetişmiş nesillerdir. Bu konuda sorumluluk sahibi olan ve bu kutsal vazifeyi icra eden her Öğretmenin-Eğitmenin Dünya Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya’nın popüler programı doğrultusunda, Dağıstan’ın Kizlyar kentindeki Yunost çocuk kampı yenilendi
От Биробиджана до Вологды: «Единая Россия» продолжает регистрацию участников предварительного голосования
Birleşik Rusya’nın girişimiyle Nefteyugansk’ta (Khanty-Mansi Özerk Bölgesi) serbest stil güreş müsabakaları düzenlendi
В Лобне Московской области по народной программе «Единой России» открыли физкультурно-оздоровительный комплекс
«Единая Россия» организовала для рязанских студентов экскурсию в облдуму
Cumhurbaşkanı Tokayev, Suudi Arabistan’ın Kazakistan Büyükelçisi Faysal El-Kahtani’yi kabul etti