Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü sağlayacak

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü sağlayacak
REKLAM ALANI

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü sağlayacak

Açıklama yok.

Sayın Zanzibar Başkanı, Zanzibar Elektronik Devlet Otoritesi (eGAZ) ile HSP Yazılım Teknolojileri (Halid Peynirci, İstanbul, Türkiye) arasında Mutabakat Zaptı’nın imzalanması, Zanzibar’da dijital hükümetin dönüşümünde önemli bir adıma işaret ediyor.

Açıklama yok.

 

 

dijital ekonomik dönüşümü planlarının merkezine koymak istiyor. Şirket yakın zamanda önümüzdeki beş yıl içinde uygulayacağı dijital yönetişim stratejisini duyurdu. HSP, Halid Peynirci tarafından kurulan ve çeşitli dijital dönüşümlere yatırım yapmak ve fon sağlamak için Zanzibar devletiyle birlikte çalışmaya devam eden bir yazılım teknolojisi şirketidir.

 

 

 

 

Kısacası Zanzibar’ı kıta çapında ticareti ve yeniliği teşvik eden pan-Afrika sanal alanı olarak konumlandırıyoruz. Dijitalleşme yolculuğumuza başlarken Haziran 202 itibarıyla dijital dönüşümü gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

 

Açıklama yok.

Bu hedefe ulaşmak için Zanzibar E-Devlet Otoritesi, Zanzibar’ın dijital ekonomi yol haritasını ve e-devletini hayata geçirmek için stratejik bir ortaklık kurdu. HSP Yazılım ve Teknoloji ile ortaklık çerçevesinin uygulanması,

 

Açıklama yok.

Zanzibar Eyaletine birinci sınıf bilgi ve uzmanlık getiriyor. “E-sağlık, güneş enerjisi aracı üretimi ve Zanzibar’daki kritik altyapı projeleri için son derece yenilikçi finansman fırsatlarındaki küresel uzmanlıklarından daha fazla yararlanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Açıklama yok.

 

Dijital altyapısı kıta üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve Zanzibar’ı turizm ve turizm için önemli bir destinasyon haline getirecek.” yatırım.

 

 

Desteği ve deneyimlerini paylaştığı için Sayın Sinan Yılmaz’a da teşekkür ederiz. Son olarak HSP Yazılım ve Teknoloji ile olan ortaklığımız sayesinde Türkiye’deki özel sektör fırsatlarını daha iyi değerlendirebileceğiz ve TeknoPark modelinin ülkemizdeki startupların tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI