Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı
TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, Kurtuluş Savaşımızı imkânsızlıklar içinde zafere ulaştırmış, bir Cumhuriyet kurmuş, bizlere hür ve eşit vatandaşları olduğumuz bağımsız bir ülke armağan etmiştir.
Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır’ sözü, bizlere bıraktığı mirası ve bu mirasa karşı vazifemizi hatırlatmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar olması, bu uğurda her mücadelenin verilmesi, her fedakârlığın yapılması ödevimizdir. Bu ödev vatandaşlık görevimiz olduğu gibi Atatürk’e karşı borcumuzdur.
Dünya tarihine büyük komutan, büyük devlet adamı, büyük lider olarak adını yazdıran Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
رسالة من آصف أتاسوي، رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، في العاشر من يناير، يوم الصحفيين العاملين
ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Владимир Якушев исполнил новогодние мечты детей из ЛНР, Воронежской и Московской областей
«Единая Россия» поздравила с Новым годом бойцов в госпиталях
Bisikletler, bir piyano, bir mikroskop: Birleşik Rusya bölgesel şube sekreterleri ve Devlet Duma milletvekilleri çocuklara yeni yıl hediyeleri sunuyor