
AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Dr. Ali Sökmen, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Dr. Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;
2024 yılını geride bırakırken, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yılın heyecanını birlikte yaşıyoruz.
Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkan sağlayan dönüm noktalarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2025 yılının tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

«Единая Россия» внесла в Госдуму законопроект о поддержке социально ориентированных некоммерческих организаций

Darya Lantratova: Birleşik Rusya tasarısı, SVO katılımcılarına yardım eden sosyal odaklı STK’ların devletten destek almasını sağlayacak

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Message from Asfa Holding Chairman Asaf Atasoy for July 15 Democracy and National Unity Day

AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI