Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Servet Avşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Doç. Dr. Servet Avşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Gazetecilik, meslek ahlakını ilke edinerek hizmet veren ve özellikle kamuoyuna karşı önemli sorumlulukları olan bir meslektir. Toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, vatandaş ve devlet arasında köprü kurmak gibi önemli misyonları da yüklenen gazetecilerimiz, demokrasinin ve sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi ve gelişmesine de katkı sağlamaktadır.
Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Su Dostları Grubu Toplantısı
Birleşik Rusya, çocuklu ailelere yönelik yeni bölgesel destek önlemlerinin uygulanmasını denetleyecek
Birleşik Rusya’nın desteğiyle ülke genelindeki 800 öğrenci yurdu yenilenecek
“Sumanak mutfağı kültürü” adaylığının İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsilî Listesine kaydedilmesi
Duşanbe’de konsolosluk görüşmeleri
Azərbaycan Sidneydə keçirilən ənənəvi Türk Festivalında təmsil olunub