
Büyük Turan Devletleri Konseyi Genel Başkanı Kadir Güven, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Büyük Turan Devletleri Konseyi Genel Başkanı Kadir Güven, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Uluslararası öğretmen örgütlerinin katkılarıyla, 5 Ekim 1966 tarihinde ILO ve UNESCO tarafından “Öğretmenlerin Statüsüne İlişkin Tavsiye Kararı”nın alınmasının ardından, öğretmenlerin toplumsal statüsüne yönelik önemli bir adım atılmış ve sadece okul içinde değil, toplum içinde de yerine getirdikleri görevin taşıdığı önem, uluslararası düzeyde belgelenmiştir.
Bu nedenle, 5 Ekim tarihinin öğretmenlik mesleği açısından evrensel bir önemi ve değeri vardır.
1994’ten itibaren Dünya Öğretmenler Günü olarak kutlanan 5 Ekim, öğretmenlerin dünya çocukları için daha iyi bir gelecek sağlamadaki rolünün anlaşılmasına da fırsat sağlamaktadır.
Ülkemizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızı yetiştiren ve bu konuda sorumluluk üstlenerek, bu kutsal vazifeyi icra eden her öğretmenimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

TESHİDER GENEL BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BİŞIMARIK TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAMİT UÇAR`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT`TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

US-SEN GENEL BAŞKANI BEKİR AYAZ: “BARIŞIN SESİ, VİCDANIN DİLİDİR”

Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit uçar`dan Kadir Gecesi Mesajı

Büyük Türk Dünyası Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktaş`dan Kadir Gecesi Mesajı