Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Birleşik Rusya aktivistleri Tula’da TAP’larda çocuklar için interaktif bir etkinlik düzenledi

Birleşik Rusya aktivistleri Tula’da TAP’larda çocuklar için interaktif bir etkinlik düzenledi
REKLAM ALANI
12.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya aktivistleri Tula’da TAP’larda çocuklar için interaktif bir etkinlik düzenledi

2023, 1

Festival programı Aile, Sevgi ve Sadakat Günü ile aynı zamana denk getirildi.
Birleşik Rusya gönüllüleri, Devlet Duma milletvekili Nadezhda Shkolkina ile birlikte , Belgorod Bölgesi ve yeni bölgelerden tahliye edilen çocuklar için bir bayram etkinliği düzenlemek üzere Zaoksky Bölgesi’ndeki Senino Park Oteli’ni ziyaret etti.

İstasyonlarda oyun türüne göre çocuklar için çeşitli interaktif platformlar hazırlandı: Bayrak yarışları, Yol levhasını tahmin et, Twister, Resim yarışması, Yüzük atma. Festival, flash mob dansı ile sona erdi.

Nadezhda Shkolkina, çocuklara şenlik etkinliğine aktif katılımları için teşekkür etti ve gönüllülerle birlikte ekiplere sertifika, kırtasiye seti ve tatlı hediyeler takdim etti.

“Kendisini zor durumda bulan insanları neşelendirmek için özel bir istekle bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Rahatlamaya ve biraz eğlenmeye yardımcı olur. Birleşik Rusya Genç Muhafızlarının Tula bölge karargahının bir üyesi olan Valeria Smirnova, aktivistler bu tatili çocuklar için parlak, neşeli ve unutulmaz kılmaya çalıştı” dedi .

 

#Tula bölgesi
#Aile, Sevgi ve Sadakat Günü
#Shkolkina
#MGER
#PVR
#çocuklar
#boş vakit
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tule-aktivisty-edinoj-rossii-organizovali-interaktiv-dlya-detej-v-pvr

REKLAM ALANI