Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Aile hayatı içerisinde dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, ahlak, erdem, fazilet şefkat sahibi annelerimiz, koşulsuz sevginin timsalidir.
Anneler, özverili tutum ve yaşama kattığı tüm güzellikleriyle, çocuklarımızın ilk öğretmeni ve en değerli varlıklarıdır. Annelerimizin sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olmuştur.
Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, milletimizin birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmesinin de en önemli manevi kaynağıdır. Bu nedenle annelerimize olan sevgi ve saygımızı sadece bir gün ile sınırlamayıp , her gün aynı heyecanla göstermenin gayreti içerisinde olmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bize adayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
«Единая Россия» организовала в Омске семейный квест-турнир
Lipetsk bölgesindeki Borisovka köyünde, Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında bir anaokulu yenilendi
Birleşik Rusya ve Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri, Perm Bölgesi’ndeki yeni Gorki ziyaretçi merkezinin yakınlarına ağaç dikti
İnsani yardım toplama, ağaç dikme, vatandaş karşılama etkinlikleri: Birleşik Rusya, bölgelerde “Komşular Günü” düzenledi
«Единая Россия» организовала в Москве мастер-классы для детей участников СВО
Birleşik Rusya, Magadan Bölgesi’nin Olsky İlçesi kıyı şeridinde geniş çaplı bir temizlik çalışması düzenledi