Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Berkin Mühendislik” Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Atalay , “Azerbaycan Askeri Türkün gücünü tekrardan gösterdi” – Röportaj

“Berkin Mühendislik” Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Atalay , “Azerbaycan Askeri Türkün gücünü tekrardan gösterdi” – Röportaj
REKLAM ALANI
25.09.2022
A+
A-

Ülker Piriyeva – AZERBAYCAN

“Yapılmayanı ve yapılamayanı yapmak”

Açıklama yok.
parolasıyla devam eden Berkin Savunma Mühendislik; su altından uzaya kadar uzanan geniş bir yelpazede ürünler için Ar-Ge ve tasarım çalışmaları yapabilecek kabiliyetlere erişmiştir.

 

 

Berkin Savunma Sanayi Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Atalay 1453 Kral Medya haber ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva’ya açıklamada bulundu.

Açıklama yok.

4.Uluslararası Azerbaycan Savunma Sanayisi Fuarına katılımınızla ilgilk, Berkin Mühendislik olarak şirketiniz hakkında bahsedermisiniz?

Açıklama yok.

Yücel Atalay, “Berkin Mühendislik olarak Azerbaycan’a ilk gelişim. Özellikle kardeş devlet Azerbaycan’ın 44 günlük büyük Karabağ Zaferinden sonra kardeş ülkeyi görmek benim için bir tutku olmuştu. Bu fuar vasıtasıyla da bunu sağlaya bildiğim için çok mutluyum. Geldiğimde gerçekten gelişmiş, çok modern, tertemiz bir ülke gördüm. İnsanlarını zaten anlatmaya gerek yok, biz zaten kardeşiz, bir milletiz. Biz, Berkin Mühendislik olarak çok mühim olan bu fuara katılırken kabiliyyetlerimizi sergilemek, azerbaycanlı kardeşlerimizle neleri yapabiliriz diye onları görmek için bu fuara katıldık.”

Açıklama yok.

BERKİN SAVUNMA SANAYİ MÜHENDİSLİK hangi ürünleri üretmekte?

“Biz Berkin Mühendislik olarak yeni savunma elektroniğinde çalışıyoruz. Örnek olarak veri dağıtım sistemlerinde çalışıyoruz. Bütün silah sistemlerinin bir birine entegre edilmesini ve bunların yönetilmesini sağlayan sistemler, bunun yanında progralanabilir göstergeler sistemleri bunlar denizaltılarda, uçaklarda, kara araçlarında, tanklarda hepsinde kulanıla bilen sistemler. Bu ve bunun gibi savunmaya yönelik ileri teknolojik elektronik sistemleri geliştirip üretiyoruz ve bütün ürünler kendimize aittir.”

Açıklama yok.

Kahraman Azerbaycan askerine sözünüz?

Açıklama yok.

Bu konuda tek bişey söyleye bilirim: “Türkün gücünü tekrar gösterdiniz.” Gerçekten büyük bir millet olduğunuzu gösterdiniz, bizimle beraber kardeş ülke olarak büyüklüğünüzü, gücünüzü gösterdiniz. Başkomutanınız sayın İlham Aliyevin liderliği ile çok çok daha ilerilere gideceğinizden eminiz. Kardeşlerimizle gurur duyuyoruz.”

 

REKLAM ALANI