
ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. Yıldönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz.
Cumhuriyet; Milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla; bağımsızlığına kavuşabilmek için giriştiği milli mücadele neticesinde filizlenen halkımızın üstün iradesidir.
Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.
Millet olarak, atalarımızdan aldığımız tarihi mirasın sorumluluğunu hisseden, bu günü kavrayan ve geleceğe ışık tutan ilme, irfana sahip gençler yetiştirmek mecburiyetindeyiz.
Ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan, bölünmez bütünlüğümüze ve demokrasimize zarar vermek isteyen karanlık mihraklar karşısında da, Cumhuriyetimizin kazandırdığı değer ve inançla dimdik duracağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal kahramanlarımızı, şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 101. yıldönümünü kutluyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

TESHİDER GENEL BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BİŞIMARIK TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAMİT UÇAR`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT`TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

US-SEN GENEL BAŞKANI BEKİR AYAZ: “BARIŞIN SESİ, VİCDANIN DİLİDİR”

Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit uçar`dan Kadir Gecesi Mesajı

Büyük Türk Dünyası Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktaş`dan Kadir Gecesi Mesajı