ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizde demokrasimizin temel taşlarından birisi, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında en yakın temas noktası olan muhtarlarımız, yapmış oldukları görevlerde devletimizin, mahallelerimizin ve köylerimizin temsilcisi konumundadırlar.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde önemli görevler üstlenerek, vatandaşlarımızla devlet kurumlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık teşkilatı en ücra yerleşim yerine bile modern, yenilikçi kamu yönetimi anlayışını taşıyarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur.

Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmış ve 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli bir görev yürüten muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor, vefat eden muhtarlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler temenni ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL




Vladimir Yakushev, Luhansk Halk Cumhuriyeti, Voronezh ve Moskova bölgelerindeki çocukların yeni yıl hayallerini gerçekleştirdi
TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on January 10th, Working Journalists’ Day
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI