TÜRKYED Genel Sekreteri ve Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.
Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın, kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı birlik ve beraberlik duygusu içinde milletçe kenetlendiğimiz özel günlerdir.
Bu müstesna günlerin ve birbirimizin kıymetini iyi bilelim. Bu günleri Milli dayanışma ve kardeşlik için fırsata çevirelim. Birbirimizi sevelim, kendimizi karşımızdakinin yerine koymayı, onu anlamayı, düşüncelere, inançlara ve değerlere saygı göstermeyi toplumsal barışı güçlendirmeyi bir hayat felsefesi olarak benimseyelim.
Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini dilerim.
YUSUF SAMANCI –SERVET SAMANCI –AĞRI
Сторонники «Единой России» в Кигинском районе Башкортостана провели турнир по пляжному волейболу
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva: Türkiye’nin 15 Temmuz Destanı: Millet İradesinin Sarsılmaz Gücü – ÖZEL
İlham Əliyevin adından Xankəndidə Slovakiya Prezidentinin şərəfinə rəsmi nahar verilib
Okullar, hastaneler ve toplum merkezleri: Birleşik Rusya aktivistleri, 2021 Halk Programı kapsamındaki yerlerdeki ilerlemeyi takip ediyor
Birleşik Rusya aktivistleri, Vologda bölgesindeki Chagoda köyünde düzenlenen bir temizlik gününe katıldı
İŞ İNSANI MEHMET ŞEKER`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI