AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Dr. Ali Sökmen, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Dr. Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;
2024 yılını geride bırakırken, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yılın heyecanını birlikte yaşıyoruz.
Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkan sağlayan dönüm noktalarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2025 yılının tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Ulusal “Rusya” Merkezi, Tereyağı Evi ve tarım dersleri: Birleşik Rusya, bölgelerde tarım dersleri vermek üzere binlerce yer açtı
رسالة آصف أتاسوي بمناسبة فتح إسطنبول
«Женское движение Единой России» организовало в Москве творческий мастер-класс для семей участников СВО
В Нижегородской области при поддержке «Единой России» открыли школьный музей, посвящённый СВО
Magadan belediyesine ait araçlar, Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında modernize edildi
Жители регионов активно участвуют в предварительном голосовании «Единой России»