Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

YENİLENEN IZAKA TERRACE ŞEHRİN GÖZDE LEZZET VE EĞLENCE ADRESİ

YENİLENEN IZAKA TERRACE ŞEHRİN GÖZDE LEZZET VE EĞLENCE ADRESİ
REKLAM ALANI
02.08.2021
A+
A-

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında, yaklaşık 1600 m2 Boğaz manzaralı alana sahip Izaka Terrace, bünyesindeki farklı konseptli restoranları ve barı ile şehrin ayrıcalıklı buluşma adreslerinden biri olarak konuklarını ağırlıyor. Izaka Terrace yenilenen dekoru, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un danışmanlığı ile benzersiz lezzetler ve eğlenceli anlar yaşatıyor.

Tarihin zarafetini bugünün ihtişamıyla buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan ve saat 12.00 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Izaka Terrace, İstanbul’un güzelliğini sonsuz ve benzersiz bir şekilde sergiliyor. İlk duyulduğunda uzak doğu mutfağı gibi gelen Izaka adı, aslında Osmanlıca bir kelime; anlamı da tattırma, tattırılma, lezzet ve zevk hissettirme… Yenilenen dekoru, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve en önemlisi de şef Fırat Kılıç’a eşlik eden dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un danışmanlığı ile 2021 yaz sezonuna damga vuran Izaka Terrace’ta, bar lounge, meze ve balık restoranı Mezze Mave, sushi restoranı Hitode, et ve ocakbaşı restoranı The Midd yer alıyor. 80 – 100 kişi kapasiteli bar & lounge alanı Boğaz manzarasına hakim ve 17.00 itibariyle hizmet vermeye başlıyor. Gün batımına kadar manzaranın keyfini sunan bar & lounge’ta, akşamları da yerli – yabancı ünlü DJ performansları öne çıkıyor.

Boğaza Nazır, Balık ve Meze Keyfi: Mezze Mave
Yaklaşık 150 kişilik kapasiteye sahip olan Mezze Mave, deniz börülcesi, cibes otu kavurma, tahin soslu topik, tarama, balık kokoreç ve balık içli köfte gibi özenle hazırlanmış tatlarını konukları ile buluştururken, balıklardan; kalkan, dülger, fener balığının yanı sıra farklı seçenekler arayanlar için de dana yanak, ördek but konfit gibi lezzetler sunuyor. Boğaz’ı boydan boya gören geniş ön cephesi ile kusursuz bir ambiyans sunan Mezze Mave, arka alanda bulunan özel localı set üstü alanıyla da iş yemeklerinin önemli noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Yine bu alanda bulunan şarap kavı ve şarap tadım alanı, yenilenen Izaka Terrace’ın ayrıcalıklardan biri olarak öne çıkıyor. Unutmadan; Mezze Mave’de var olan menünün dışında dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un spesiyal menüsü de servis ediliyor.

Et ve Ocakbaşı Severlere: The Midd
Kebap ve et çeşitleri ile hizmet veren The Midd, modern ocakbaşı konsepti ve konforlu alanı ile yaklaşık 90 kişiyi ağırlıyor. The Midd; aynı bölümde bulunan 10 kişilik 2 PDR alanıyla konuklarına Izaka Terrace’taki mevcut menülerden sunduğu gibi, kendine has, özel bir menüye sahip olmasıyla da özel toplantıların ve keyifli organizasyonların favori restoranı olma özelliğini taşıyor. The Midd’in geniş menüsünde, pastırmalı humus, babagannuş, muhammara, Kars kazı etinden ve kuş üzümlü çıtır börek, Alinazik kebabı, Kilis tava, ciğer tava, beyti, patlıcan kebabı, spesiyal Midd kebap, mangalda t-bone steak, dana lokum, pirzola ve kuzu kaburganın yanı sıra erikli kuzu incik tajin, ayvalı incasiye, tarçınlı köfte gibi Orta Doğu lezzetleri de bulunuyor.

Sushi Lezzetlerinin Yeni Adresi: Hitode
Japonca ‘’denizyıldızı’’ anlamına gelen Hitode, kusursuz sushi lezzetleri ile Izaka Terrace’ın önemli restoranlarından biri olarak dikkat çekiyor. Maguro, Unagi, California hand roll, ebiten hand roll, Izaka inside outroll, şefin spesiyal sushileri gibi birçok lezzetin bulunduğu Hitode menüsünü dilerseniz restoran alanında, dilerseniz de sushi bar alanında deneyimleyebilirsiniz.

Izaka Terrace’ta Dünyaca Ünlü Şef Murat Bozok Lezzetleri
Yenilenen Izaka Terrace’ın fark yaratan ve çok özel lezzet deneyimleri sunan bir diğer özelliği de dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un burası için yarattığı Special Menü… Murat Bozok’un şef dokunuşlarını, seçkin yorumlarını kusursuz bir şekilde yaşatan bu menüde naneli brioche ile servis edilen trüflü bezelye çorbası, konfit portakallı somon, kök kereviz risotto yanında ızgara jumbo karides, kuşkonmaz eşliğinde ızgara deniz levreği ve levrekli brandad, bozalı panna cotta yer alıyor. Izaka Terrace’ın hangi restoranını tercih ederseniz edin, hepsinde ayrıca sunulan ünlü şef Murat Bozok’un spesiyal menüsünden de sipariş verebiliyorsunuz.

Adres: Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Cad. No:8, Taksim / İstanbul / Türkiye
Rezervasyon: +90 (212) 708 38 38 / [email protected]
Whatsapp Rezervasyon: 0530 349 96 75
@izakaterrace

Editöre Not:
• Izaka Terrace haftanın her günü saat 12.00 – 02.00 arası açık.
• Yemek servisi saat 12.00 – 23.00 arası…
• Hitode sushi servisi 15.00’da başlıyor.
• Lounge & Bar haftanın her günü saat 17.00 – 02.00 arası açık.
• Restoranlar için rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

REKLAM ALANI