
Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Gazi Mustafa Kemal’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler gününde, istikbalimizi imar eden eğitim neferlerimizin coşkusunu ve çalışma azmini takdir ediyorum.
Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve onurlu bir meslektir.
Öğretmenlerimiz tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, kendine güvenen, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.
Öğretmenlik, sadece bir meslek değildir, toplumsal her gelişimin ateşleyicisi ve yaşanan her problemin çözüm iradesi olmaktır. Öğretmenlerimiz milletimizin yaşadığı her olayda ve her durumda mevcut sorunlar karşısında sağduyulu bakış açısıyla çözümün parçası olmaktadır. Nitekim, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de İlimizde görev yapan öğretmenlerimiz, filyasyon çalışmalarında, vefa sosyal destek ekiplerinde, yardım çalışmalarında en ön saflarda yer almıştır. Öte yandan uzaktan eğitim çalışmaları ile öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmaması noktasında çaba gösteren öğretmenlerimiz, tüm bu gayretli çalışmalarla sürecin isimsiz kahramanları olmuşlardır. Bütün bu gayretlerinden dolayı öğretmenlerimize tüm Ankaralı hemşerilerim adına ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyor, başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Büyükelçinin Katar Ulusal Bankası Grup İcra Kurulu Başkanı ile görüşmesi

«Единая Россия» передала машины бойцам 331-го гвардейского парашютно-десантного полка

Birleşik Rusya gönüllüleri, İrkutsk bölgesinin Tulunsky bölgesinde 370 hektar ormanı temizledi

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

«Единая Россия» и МГЕР провели в Москве турнир по Counter-Strike 2

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı