Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Tümkuv Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Toplumun doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayan basın mensupları; halkın gözü, kulağı ve sesi olarak büyük bir sorumluluk üstlenmektedir.

24 Temmuz 1908 tarihinden bugüne her yıl “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gece gündüz demeden emek veren değerli basın mensuplarının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle meslek etiği ve tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak halkın haber alma hakkını savunan, görevini fedakârca yerine getiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor; ebediyete irtihal eden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Stavropol Krayı’na bağlı İpatovo’da, “Birleşik Rusya ile Kariyerim” parti projesi kapsamında okul çocuklarına yönelik kariyer rehberliği dersleri düzenleniyor
Tabletler, oyuncaklar ve el sanatları kitleri: Birleşik Rusya, bölge hastanelerindeki genç hastalara “Cesaret Kutuları” bağışladı
SVO katılımcılarının ailelerini, doğum yapan anneleri ve çok sayıda çocuğun annelerini tebrik ediyoruz: Birleşik Rusya ülke genelinde Anneler Günü kutlamaları düzenledi
Birleşik Rusya, Küba Komünist Partisi ile özel imtiyazlı ortaklık anlaşması imzaladı
Birleşik Rusya, Birleşik Abhazya partisiyle işbirliği anlaşmasını güncelledi
Message from Asfa Holding Chairman Asaf Atasoy on December 3rd International Day of Persons with Disabilities