Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ŞEFİK ÖNER `DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

ŞEFİK ÖNER `DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
10.05.2022
A+
A-

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Engelli vatandaşların hayata daha sıkı tutunmasının gerekliliğini vurgulayarak, her zaman engellilerin yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Öner, “Bilindiği gibi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kabul edilmektedir. Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır.

Unutmayalım ki her sağlam insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimin Engelliler Haftası’nda engelsiz bir dünyaya kavuşmalarını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI