Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
10.05.2022
A+
A-

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sökmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: engellilerin toplum içerisinde yaşamlarını daha da kolaylaştırmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Engelli olmanın bireysel bir sorun değil, sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve herkesin ortak çabasını gerektiren bir konu olduğuna dikkat çeken Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Toplumumuzun ayrılmaz parçası olan engellilerimizin, sorunlarının çözümü, haklı beklentilerinin, üretken ve katılımcı bir yaşam sürmeleri amacıyla gereksinimlerinin karşılanması noktasında Devletimizin yanı sıra, toplumumuza da önemli görevler düşmektedir.

Buna örnek olarak tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kısacası her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele gerçekten takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, sevgiyle selamlıyorum”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI