Hamburg Nuts Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Siyasetçi Mehmet Üzümcüoğlu ev sahipliğinde Hamburg Nuts geleneksel iftar yemeği. Bu yılda Birecik İlçesinde muhteşem bir şekilde birlik ve beraberlik içinde Bir özel Restaurant `ta Yapıldı.
Hamburg Nuts Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Üzümcüoğlu iftar yemeğine gelen konukları giriş kapısında ekibi ile beraber karşıladı.

İftar yemeğine katılanlar: AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı (2023- 2024) Ali ihsan Delioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Birecik Bir Önceki Dönem Başkanı Baş Denetçi Mali Müşavir Halil Yavuz, MHP Birecik İlçe Başkanı Ömer Güneş, Mezra Eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Güneş, Birecik Belediyesi Bir Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı Sait Bağlı, Birecik Kızılay Eski Şube Başkanı Şevket Demir, Birecik ilçesinin 83 mahallenin 79 Muhtarları, Şehit ve Gazi Yakınları, Basın Mensupları, STK temsilcileri, vatandaşlar ve kanaat önderleri katıldı.

Hamburg Nuts Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Üzümcüoğlu bugün Ramazan Ayı dolayısı ile Hamburg Nuts Geleneksel iftar Yemeğini Birecik ilçemizde düzenledik. Birlik ve beraberlik içinde ilçemize hizmet etmek için Hamburg Nuts olarak yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi temsil etmek için tam kadro ekibimiz ile ülkemize döviz getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Ne güzel Ramazan ayında dostlarımız ve hemşehrilerimiz ile beraber iftar yemeği açmak Çok güzel. Geleneksel İftar yemeğimize gelen herkese teşekkür ediyorum. Dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
Bakan Yardımcısının Şanghay İşbirliği Örgütü (SCO) çerçevesindeki istişarelere katılımı
Alexander Yakubovsky: Birleşik Rusya, ücretsiz alternatif ulaşım imkanı sağlanmadan paralı yolların inşasına izin vermeyecektir
Birleşik Rusya gönüllüleri, Kursk sınır bölgesinde 125’ten fazla alanı restore etti
«Единая Россия» направила в пострадавшие районы Дагестана 320 тонн гумпомощи
Birleşik Rusya, “Dürüst Savaşçı Fyodor Ushakov” adıyla bölgeler arası bir kampanya başlattı
Birleşik Rusya ve Zafer Gönüllüleri, Uluslararası Temizlik Günü’nü başlattı: Rusya ve yurt dışında 30.000 anıt alanı temizlenecek