Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

CEMAX GROUP BERLİN BAYİSİ EGE GASTRO OLDU

CEMAX GROUP BERLİN BAYİSİ EGE GASTRO OLDU
REKLAM ALANI
29.04.2021
A+
A-

CEMAX GROUP BERLİN BAYİSİ EGE GASTRO OLDU

CEMAX GROUP Cemax Endüstriyel Mutfak Ürünleri Pandemiye Rağmen işlerini büyütmeye devam ediyor. Bugün Almanya Berlin Şehrinde CEMAX GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Ege Gastro Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Gökselmen `i Berlin Bayiliğini vererek iş yerinde ziyaret etti.

Gökselmen, CEMAX GROUP Cemax Endüstriyel Mutfak Ürünleri Berlin Bayisi olarak bugünden itibaren başlamış durumdayız. Türkiye  Cemax Endüstriyel Mutfak ürünlerinin Bayisi olmak çok güzel Almanya’nın Başkenti Berlin’de.

CEMAX GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cevdet Yıldırım Başkana teşekkür ediyorum. Artık Berlin Şehrinde Cemax Group`un Bayrağını en iyi şekilde zirveye taşımak için ekibim ile Birlikte Start vermiş durumdayız . Ülkemiz için ve Almanya için hayırlı uğurlu olsun.

Yıldırım ise Avrupa’nın En Güzel Şehri Berlin Şehrinde CEMAX GROUP olarak Berlin Bayiliğini Ege Gastro Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kartal Gökselmen `e verdik. Hayırlı uğurlu olsun. İşini severek yapan herkes kazanır bizler ülkemizi temsilen dünyanın çeşitli ülkelerine bayilik vererek Ülkemizdeki Ekonomiye katkı sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. dedi

ABDULLAH YİĞİT-ALMANYA –ÖZEL HABER

 

REKLAM ALANI