Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Birleşik Rusya” STK’lar için nitelikli uzmanların ücretsiz istişarelerini düzenledi

“Birleşik Rusya” STK’lar için nitelikli uzmanların ücretsiz istişarelerini düzenledi
REKLAM ALANI
03.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” STK’lar için nitelikli uzmanların ücretsiz istişarelerini düzenledi

2023

Uzmanlar, diğer konuların yanı sıra, bir kuruluşun adım adım kaydedilmesi, raporlama belgelerinin hazırlanması ve bağışların doğru şekilde kaydedilmesi konularını da ele alacak.
Kendi projelerini uygulayan STK’lar ve aktivistler için avukatlardan ve muhasebecilerden tavsiyeler, Birleşik Rusya destekçileri tarafından “Topluluk” final forumunda düzenlenen Sivil Girişimleri Destekleme Merkezi’nin yerinde alınabilir. Bu, Parti Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı, Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkan Vekili Olga Zanko tarafından açıklandı .

“İhtiyacı olanlara yardım etmek, kar amacı gütmeyen kuruluşların en önemli görevlerinden biridir. Ancak çoğu zaman yardıma da ihtiyaçları vardır. Örneğin, raporlama ile çalışmayı düzgün bir şekilde organize etmek için, çünkü geç teslim için oldukça büyük para cezaları ödemeniz gerekecektir. Ve birçok NPO’nun tam zamanlı avukatları ve muhasebecileri yok. Bu platformu özellikle onlara açtık. Forum sırasında herkes kendi sorunuyla ilgili ücretsiz danışmanlık alabilecek” dedi.

Olga Zanko, Halk Eğitimi Merkezi’nin bu yıldan itibaren kar amacı gütmeyen sektördeki güncel konularla ilgili ücretsiz kurslar ve web seminerleri içeren NPO Üniversitesi’ni başlattığını hatırlattı. Şubat ayının sonundan bu yana 70 binden fazla kişi katıldı.

Ayrıca, destekçi platformunda, kar amacı gütmeyen kuruluşların temsilcileri ve aktivistler, proje ve girişimlerinin uygulanması sırasında İnsani İşlerin Kamusal Teşviki Merkezi’nden çeşitli yardımlar almak üzere kaydolabilecekler.

Sivil Destek Merkezi, 2023 yılında yeni bölgelerde faaliyet gösterenler de dahil olmak üzere 1,4 binden fazla kar amacı gütmeyen kuruluşa destek sağladı; bugün bunların sayısı 700’ün üzerindedir.

“Topluluk” forumunun ülkenin kar amacı gütmeyen sektörünün ana platformu olduğunu hatırlatalım. Etkinliğe geleneksel olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin katılıyor . Gündem sivil toplum faaliyetlerinin temel yönlerini kapsamaktadır. Kamu Odası üyeleri, HKO yöneticileri ve üçüncü sektör uzmanları deneyimlerini anlatacak. Federal yetkililerin temsilcileriyle birlikte sektörler arası işbirliğinin geliştirilmesindeki eğilimleri tartışacaklar ve devlet başkanının belirlediği hedeflere ulaşmanın yollarını önerecekler.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#NPO
#forum
#toplum
#yasal destek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-besplatnye-konsultacii-kvalificirovannyh-specialistov-dlya-nko

 

REKLAM ALANI