Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BİRECİK TSO BAŞKANI SADETTİN BİLGİN BÜYÜK ZAFERLE GÜVEN TAZELEDİ

BİRECİK TSO BAŞKANI SADETTİN BİLGİN BÜYÜK ZAFERLE GÜVEN TAZELEDİ
REKLAM ALANI
06.10.2022
A+
A-

BİRECİK TSO BAŞKANI SADETTİN BİLGİN BÜYÜK ZAFERLE GÜVEN TAZELEDİ

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimi Bugün Birecik ilçesinin Birecik Kültür Merkezinde 4 adayın yarıştığı seçimde seçimi büyük zafer ile yeniden Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin kazandı.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimi 10 meslek gurubu ile yapılan seçimde 9 meslek gurubu büyük oy çoğunluğu ile alan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin güven tazeledi.

Birecik ve Halfeti İlçesinde hayırsever iş adamı Sadettin Bilgin her zaman vatandaşın yanında olan vatandaşın derdi ile dertlenen Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin `in seçimi yeniden kazanmasından dolayı Birecik ve Halfeti ilçesinde büyük sevinçle karşıladılar.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin güven tazelemesinden sonra Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

Birecik TSO Başkanı Sadettin Bilgin Açıklamasın şu ifadelere yer verdi;

Teşekkür Konuşmasında Başkan Bilgin, Sevgili Birecik `li ve Halfeti `li Hemşehrilerim; Bir Kesimin Değil, her kesimin adayı BEYAZ LİSTE BİRECİK TSO BAŞKAN ADAYI SADETTİN BİLGİN olarak büyük bir oy çoğunluğu ile 10 Mesleki Guruptan 9. Mesleki gurubunu büyük bir zaferle kazanmış bulunmaktayız.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam`a Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak `a Önceki Dönem Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı`ya değerli dava arkadaşlarıma Birecik ve Halfeti ilçelerimizden bizlere oy vererek yeniden başkan olarak bizleri seçen değerli Delege üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum.

Bugün Birecik ilçemizde tarihi bir günü yeniden BEYAZ LİSTE BİRECİK TSO BAŞKANI SADETTİN BİLGİN Olarak bizleri başkan olarak yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu üyeleri olarak Birecik ve Halfeti ilçelerimizde devam eden projelere proje kadar tüm üyelerimize hizmet etmek için hizmete devam edeceğiz.

BUGÜN BİZE SEVİNCİ YAŞATAN HERKESE YENİDEN TEŞEKKÜR EDERİM DEDİ…

Daha sonra kongre salonundan sonra Binlerce Kişi Başkan SADETTİN BİLGİN `İ Kutlayarak hatıra fotoğrafı çektiler. daha sonra Başkan Bilgin, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Önceki Dönem Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı birer teşekkür konuşmasını yaptılar.

1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Abdullah Yiğit olarak Güven Tazeleyen Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin ve ekibini kutluyoruz. Birecik ve Halfeti İlçemiz için Hayırlı uğurlu olsun.

 

REKLAM ALANI