Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BEE’O PROPOLİS’TEN “OKULA DÖNÜŞ” DESTEĞİ

BEE’O PROPOLİS’TEN “OKULA DÖNÜŞ” DESTEĞİ
REKLAM ALANI
09.09.2021
A+
A-

BEE’O PROPOLİS’TEN “OKULA DÖNÜŞ” DESTEĞİ

Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O Propolis, okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla hazırladığı “Okul Paketi” ile ebeveyenlerin içini rahatlatıyor, çocukların beslenmelerine değer katıyor.

Okulların yeniden yüz yüze eğitime başladığı bugünlerde tüm ebeveynlerin aklında aynı soru var. Çocuğumun beslenmesi yeterli mi? Desteklemek için ne yapmalıyım? Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü propolis üreticisi BEE’O Propolis, hazırladığı “Okul Paketi” ile yoğun eğitim-öğretim döneminde çocukların beslenmesine ve hastalıklardan korunmasına destek oluyor.

 

Propolis kullanmanın en kolay yolu; damlat ve tüket

Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılan propolis, öğünlere dahil edilerek beslenmeyi fenolik ve flavonoidlerle destekliyor. Ancak propolisi, ham hali ile tüketmek mümkün değil. Kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu doğal arı ürününden yararlanabilmesi için mutlaka uzmanlar tarafından özütlenmesi gerekiyor. BEE’O Propolis ise “Suda Çözünebilir Propolis Damla” ile propolisi tüketmenin en kolay yolunu sunuyor. Çocuklar günde 10-40 damla arası; 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20-80 damla arası su, süt, meyve suyu gibi gıdalarla beraber tüketebilir.

 

Her gün 1 kaşık “BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımı”;

Çocuklar için özel olarak hazırlanan BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal karışımı ise saf Anadolu propolisinin fenolik ve flavonoid bileşenlerini; arı sütünden başka hiçbir gıda da bulunmayan Royalaktin ve 10-HDA maddelerini; kovandan sofraya tüm besin içeriği korunarak gelen ham balı bir arada bulunduruyor. Kraliçe arının en değerli besini arı sütünün ham bal ve propolis birlikteliği çocukların beslenmesine değer katıyor. Her gün 1 tatlı kaşığı “BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımı” ile çocuklar mutlu, annelerin içi rahat!

“BEE’O Yummy Propolis Çilek Keçiboynuzu” Çocuklar Bu Tada Bayılacak;

Yoğun okul temposu için eşsiz bir ara öğün. Saf Anadolu propolisi, çilek ve keçiboynuzu içeren ” BEE’O Yummy Propolis Çilek Keçiboynuzu” çok lezzetli! Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu bulunmayan bu doğal ürün gerçek meyve püresi ve ham bal ile tatlandırılmış. Pratik tüketimi ve besleyici içeriğiyle “Yummuy”nin tadına tüm çocuklar bayılıyor.

BEE’O APICARE Propolisli Kolonya;

Çantalarımızın vazgeçilmez ürünü kolonyaya propolis desteği. Kovandaki temel görevi temiz ortamı sağlamak ve sürdürmek olan saf Anadolu propolisi içeren kolonya, parfüm içermiyor. Temiz içeriği ile çocukların cildine zarar vermeden korumaya destek oluyor.

 

www.beeo.com.tr

Instagram: beeoariurunleri

Facebook: BEE’O Arı Ürünleri

REKLAM ALANI