AYGÜN KARADOĞAN’IN TÜM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE
Bugüne kadar yapmış olduğu birçok single çalışması ve albümleri ile milyonların sevgisini kazanan Aygün KARADOĞAN tüm albüm ve sahne gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını belirtti. 1999 Marmara depremini yaşayan sanatçı Türkiye’de yaşanan felaket ile ilgili “Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben bu acıyı Adapazarı’da enkaz altında kalarak yaşadım ve o insanları çok iyi anlıyorum.

Çok yakında çıkacak olan şarkımın tüm dijital gelirlerini ve bundan sonra alacağım sahne çalışmalarımın gelirlerini depremzedelere bağışlayacağım. Biz sanatçılar topluma örnek olması gereken kişileriz ve bunu tüm sanatçı dostlarımın yapmasını temenni ediyorum.” cümleleri ile duygularını ifade etti.

Bu zamana kadar birçok yardım kuruluşu organizasyonlarında da sahneler alan sanatçı hiçbir bedel almadan yardımseverlik yönü ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca sanatçı deprem bölgesine faydası olacak her türlü konser ve etkinliklerde hiçbir ücret talep etmeden seve seve yer alacağını belirtti.

Bugüne kadar çıkarmış olduğu birçok single ile milyon izlenmeleri aşan müzikseverler ve müzik otoritelerinden tam not alan Aygün KARADOĞAN, yeni single çalışmasının da sonuna geldiğini yine sımsıcak bir şarkı ile çok yakında dijital platformlarda insanların gönüllerini fethedeceğini belirtti.
MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL
VOCE MUSİC LLC
TÜRKİYE KOORDİNATÖRÜ

Ustalık sınıfları, yılbaşı gösterileri, hediyeler: Birleşik Rusya, çocukları ve yaşlıları yeni yıl vesilesiyle tebrik etti
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Astrakhan’da bir artistik buz pateni gala konseri düzenlendi
Scooterlar, bisikletler, kitaplar, müzik aletleri: Birleşik Rusya, bölgelerdeki çocukların yeni yıl dileklerini yerine getirdi
Vladimir Yakushev, Luhansk Halk Cumhuriyeti, Voronezh ve Moskova bölgelerindeki çocukların yeni yıl hayallerini gerçekleştirdi
TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Birleşik Rusya gönüllüleri, Kursk sınır bölgesinde 90 evi restore etti