
Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran, bize Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Bu güzel ve bereketli gecede Yaradan’dan sevgi, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum.
Bu duygularla, Berat Kandili’nin tüm vatandaşlarımıza, ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

В Рязани «Единая Россия» наградила волонтёров за организацию голосования за объекты благоустройства

Habarovsk’ta Birleşik Rusya aktivistleri 10.000 mumdan Büyük Vatanseverlik Savaşı Kahramanı’nın portresini yaptı

Murmansk’taki Birleşik Rusya Kamu Destek Merkezi’nde çocuklu ailelere destek için yeni tedbirler tartışıldı

Сторонники «Единой России» запустили в Новосибирской области проект «Социальный десант»

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Magadan’da Anma ve Keder Günü’ne adanmış etkinlikler düzenlendi

Бомбардировщик, солдат, журавль, звезда: активисты «Единой России» и «Волонтёров Победы» зажгли «Огненные картины войны» на Дальнем Востоке, в Сибири и на Урале