Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni heyecanlarla ve büyük umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.
Yeni yıllar; geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yaşanan tecrübeler ışığında, çalışmaların gözden geçirilmesine fırsat veren dönüm noktalarıdır.
Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli, sağlık ve afiyet içerisinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.
2025 yılının bütün vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımın, özel sektör çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın ve saygıdeğer Şanlıurfalı hemşehrilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR
В Кизляре по партпроекту «Единой России» «Историческая память» открыли масштабную выставку «Истоки героизма»
Rostov-on-Don’da, Birleşik Rusya üyeleri gönüllüler ve engelli sporcular için bir tiyatro gezisi düzenledi
Almaniyada Ulu Öndər Heydər Əliyevin əziz xatirəsinə həsr edilən idman festivalı keçirilib
Birleşik Rusya, Orenburg’da “Zafer Hamlesi” satranç turnuvasını düzenledi
Birleşik Rusya, Başkortostan’da yüzme yarışmaları düzenledi
Hediyeler, çiçekler, teşekkür sözleri: Birleşik Rusya, Zafer Günü vesilesiyle cephedeki askerleri tebrik etti