Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.10.2023
A+
A-

ALİ SÖKMEN ‘DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, Cumhuriyetimizin kuruluşun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü bu yıl da milletçe büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet, tarihten silinme, yok olma tehlikesiyle karşı karşıyayken “Bağımsızlık benim karakterimdir” diyerek tarih sahnesindeki hükmünü sürdüren devletimizin ve milletimizin en büyük kazanımıdır.

Kurtuluş Savaşı’nda içeriden ve dışarıdan gelen saldırılara karşı göğüs geren, dik duruşuyla zaferi getiren Türkiye’nin bugün içinde bulunduğumuz süreçte de dış güçlere ve içimizdeki maşalara gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Bugün ihtiyacımız olan şey birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın kahramanlarını, bu vatan için canlarını feda ederek milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, Tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI