Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
22.11.2022
A+
A-

ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ali Sökmen mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bilindiği üzere eğitim, tüm dünya için müreffeh yarınlara giden yoldaki tüm kapıları açan yegâne anahtardır. Bu konuda ülke ve millet olarak çok şanslıyız. Çünkü bin yıllar boyunca kutlu bir yürüyüş ve medeniyet davasının kahraman neferi olan ecdadımız, arkasında tıptan sosyolojiye kadar pek çok alanda dünya bilimine, sanatına ve devlet yönetimine yön verecek eşsiz bir birikim bırakmıştır.

Evlatlarımızın, bu medeniyet birikiminin şuuruyla hareket etmesinin yanı sıra modern dünyanın sunduğu imkânlarında peşinde koşarak kendilerini donatması; ülkemizin istikbali açısından büyük önem taşımaktadır. Yavrularımızın zihin ve gönül dünyalarındaki boşluğun batı merkezli popüler kültür ürünleriyle doldurulmasına fırsat vermemek de aynı derecede önemlidir. Bu noktada öğretmenlerimizin yükü oldukça ağırdır.

Kutsal olduğu kadar böylesine mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra ederek yurdumuzun her köşesinde fedakârca gelecek nesillerimizin ve ülkemizin istikbali için ter döken öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır.

Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize görevlerinde muvaffakiyetler, emekli öğretmenlerimize hayırlı uzun ömürler, görevleri başında şehit düşen ve ahirete irtihal eden öğretmenlerimize rahmet diliyor, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT -İSTANBUL

 

REKLAM ALANI