Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girmiş bulunuyoruz.
İdrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.
Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygularla Diyarbakırlı hemşerilerimin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
AZİZ AKKUŞ-DİYARBAKIR
В Кизляре по партпроекту «Единой России» «Историческая память» открыли масштабную выставку «Истоки героизма»
Rostov-on-Don’da, Birleşik Rusya üyeleri gönüllüler ve engelli sporcular için bir tiyatro gezisi düzenledi
Almaniyada Ulu Öndər Heydər Əliyevin əziz xatirəsinə həsr edilən idman festivalı keçirilib
Birleşik Rusya, Orenburg’da “Zafer Hamlesi” satranç turnuvasını düzenledi
Birleşik Rusya, Başkortostan’da yüzme yarışmaları düzenledi
Hediyeler, çiçekler, teşekkür sözleri: Birleşik Rusya, Zafer Günü vesilesiyle cephedeki askerleri tebrik etti