Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;
İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve mağfiretine mazhar olunan, huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın huzuruna yükselişidir.
Bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandil’inin birlik ve berberliğimizi pekiştirmemize, manevi duygularımızı güçlendirmemize, gönül zenginliğimizi artırmamıza, ahlaki ve insani değerlere önem vermemize ve dayanışma ruhumuzu muhafaza etmemize vesile olmasını temenni ediyorum.
İslam Aleminin ve aziz milletimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Волонтёры «Единой России» оказали юридическую и адресную помощь почти 500 семьям в Курском приграничье
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Vladikavkaz’da Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında Kafkas Cephesi’nin tarihine dair bir sergi açıldı
Московские единороссы приняли участие в донорской акции
Cumhurbaşkanı Kassym-Jomart Tokayev, Umman Sultanı Haitham bin Tariq Al Said ile telefon görüşmesi yaptı
«Единая Россия» готовит предложения по проектированию кадрового потенциала страны
Birleşik Rusya, Sovyet soykırımının kurbanlarına ait anıtların tahrip edilmesinden sorumlu tutulacak