
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kıbrıs Kadın Örgütleri Ağına bağlı derneklerin ziyaretlerine Mağusa’dan başladı
.2025
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve kendi öncülüğünde, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü olan 25 Kasım’da 2021 tarihinde kurulan “Kıbrıs Kadın Örgütleri Ağına” bağlı 48 derneğin ziyaretlerine Mağusa Bölgesi’ndeki örgütlerden başladı.
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630
Shares
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button
Fotoğraflar
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630
Mağusa Bölgesi’ndeki kadın örgütlerini ziyaret eden Sibel Tatar; ADA KOOP, Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Mağusa Şubesi, Mağusa Kadın Merkezi, Kıbrıs Türk Kadınları Konseyi Mağusa Şubesi, Mağusa Othello Inner Wheel ve İskele Mimoza Inner Wheel başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, kooperatif ve derneklerin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630
Sibel Tatar, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kadın örgütleri ile istişarelerini sürdürdüğünü belirterek, sivil toplum kuruluşlarının demokratik toplumlardaki öneminden bahsetti.
Yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Sibel Tatar, özverili çalışmalarından dolayı örgütlerin başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630
Sibel Tatar’a ziyaretlerinde Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Danışmanı Aydan Başkurt ve Cumhurbaşkanlığı Kadın Çocuk Aile Komitesi Üyesi Doç Dr Süheyla Üçışık Erbilen eşlik etti.
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630
Sibel Tatar, kadın örgütlerine yaptığı ziyaretlere devam edecek.
Dosya Adı
Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatarin-esi-sibel-tatar-kibris-kadin-orgutleri-agina-13732
https://x.com/KKTCCB/status/1932793094518321630

TARIMKON’dan “Daha Yeşil Yarınlar” İçin Öncü Adım: Ankara’nın Dış İlçelerinde Sürdürülebilir Tarım Anlatıldı

Birleşik Rusya ve Belaya Rus partisi, Belarus sanatoryumlarındaki LPR ve DPR’li çocuklar için tatiller düzenledi

Meeting of the Ambassador with the Minister of Industry and Technology of Türkiye

Büyükelçinin Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile görüşmesi

Komitə əməkdaşları Nyu Yorkda “My Way” Uşaq-Gənclər Yaradıcılıq İnkişaf Mərkəzində olublar

“Hafıza Mumları” konseri Ryazan’daki Birleşik Rusya Halk Destek Merkezi’nde düzenlendi