
03 Ocak 2025
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Fransızların işgali altında olan Mersin, Milli Mücadele ruhu ve Milli Birlik Beraberlik bilinci ile bundan tam 103. yıl önce 3 Ocak 1922 yılında Mersinliler tarafından destanlar yazılarak kurtarılmıştır.
Bu vesile ile tüm Mersinli hemşehrilerimin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 103. Yıldönümünü kutlar, başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Kurtuluş Mücadelesinde bu vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Derbent’te Emekliler İletişim Merkezi açıldı

При поддержке «Единой России» ветераны СВО из Орла и Калуги прошли курс подготовки к открытию собственного дела

İlmin Sonsuz Ufuklarına Yolculuk: Tümkuv Gnl. Bşk. Yrd. Burak ŞİMGA’dan Azim ve İrfanla Yoğrulmuş Bir Başarı Öyküsü

رسالة رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، أساف أتاسوي، بمناسبة يوم الصحفيين والصحافة في 24 يوليو

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI