
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Üç ayların manevi atmosferine girişimizin habercisi olan Regaip Kandili, bağışlanma feyiz ve bereket gecesidir.
Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Batmanlı ve Mersinli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

فتح اسطنبول رسالة من رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة أساف أتاسوي

В Липецкой области ветеранам СВО вручили партбилеты «Единой России»

Bir gazi için başkente gezi, Donbass’taki yeni doğan bebeklere hediyeler, SVO katılımcılarına destek: Birleşik Rusya bölge sakinlerine yardım ediyor

«Единая Россия» открыла мемориальную доску в честь Героя СВО в сельской школе Новосибирской области

Школы, детсады, каток: «Единая Россия» проверила ход капремонта на объектах народной программы в регионах

Kazan’da Birleşik Rusya milletvekillerine ilk yardım konusunda eğitim semineri düzenledi