Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

YUSUF YILDIZ `DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

YUSUF YILDIZ `DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
18.03.2023
A+
A-

Venture Dış Tic.ve Turizm Yatırımları A.Ş. Facto Dış Tic.ve Turizm Yat. A.Ş. Genel Müdürü CHP 28 Dönem İstanbul 1 Bölge Millletvekili Aday Adayı Genç Girişimci İş Adamı Yusuf Yıldız, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

CHP 28 Dönem İstanbul 1 Bölge Millletvekili Aday Adayı Yusuf Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi;

108. yılını gururla kutladığımız Çanakkale Zaferi, Türk milletinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu eşsiz bir destandır.

“Çanakkale Geçilmez!”

Sözünü tarihe altın harflerle yazdıran ve tarihin akışını değiştiren Türk milleti;

Yazdığı bu büyük destanla 783.562 km² vatan toprağına kardeşliğin ve millet olma bilincinin tohumlarını attı.

Şehit kanıyla çizilen tarihimizin en yüce şeref ve gurur tablolarından birisi olan Çanakkale Zaferi, alınması gereken derslerle doludur. Ecdadımızın canları pahasına koruduğu bu vatan, bize bırakılmış bir miras değil, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartarak gelecek nesillere aktarılacak en kutsal emanettir.

Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen görev, her türlü hile ve tuzağa rağmen kardeşçe bir ve beraber yaşama arzumuzu, vatanımızı ve bağımsızlığımızı 108 yıl önceki aynı kararlı irade ile korumaktır.

Şehitlerimizi Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi için canlarını bir an bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ruhları şad olsun.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI