Vladimir Yakushev: 23 Şubat, ordumuzu kuran ve vatanı düşmanlardan ellerinde silahlarla savunanların ortak bayramıdır.
2026,
Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, “Onlar ailelerin desteği, ülkenin gururu ve güvenilir kalkanıdır” diye vurguladı.
Vladimir Yakushev, cesaret, şeref ve vatana özverili bağlılık bayramı vesilesiyle herkese tebriklerini iletti.
“23 Şubat, ordumuzu kuranlar, geçmiş savaşlarda ellerinde silahlarla Anavatanı düşmanlardan savunanlar ve bugün Rusya’nın güvenliğini koruyan ve özel askeri operasyonlara katılan herkes için ortak bir bayramdır. Sizler ailelerinizin desteği, ülkenin gururu ve güvenilir kalkanısınız. Birleşik Rusya adına, sizlere sağlık, yılmaz bir ruh ve güvenilir bir ev ortamı diliyorum. Sevdiklerinizin sıcaklığı, sevgisi ve ilgisi her zaman evinizde sizi beklesin!” dedi.
Konuşmacı
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Yakushev
#VatanSavunucularıGünü
#EPtebrikler
Halkın kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-23-fevralya-obshij-prazdnik-dlya-teh-kto-sozdaval-nashu-armiyu-s-oruzhiem-v-rukah-zashishal-rodinu-ot-vragov
Dışişleri Bakanlığı Kurulu Toplantısı
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on April 23rd.
Sergei Gustov, Birleşik Rusya Halk Programı’nın ek gazlaştırma ve kaynak tabanı geliştirme önerileri hakkında konuştu
Dmitry Medvedev: Bizim ahlaki görevimiz, SVO katılımcılarının sorunlarını tam burada ve şimdi çözmektir
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 23 NİSAN MESAJI
CEVDET YILDIRIM `DAN 23 NİSAN MESAJI