Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ VE EKİBİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNE KATILDI

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ VE EKİBİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNE KATILDI
REKLAM ALANI
05.06.2021
A+
A-

Gaziantep ilinde Gaziantep İl ve İlçelerinde sevilen sayılan Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Aynı Zamanda Osmanlı Partisi Eski İl Başkanı ve Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş Yüzlerce sevenleri ile beraber Büyük Birlik Partisi `ne katıldı.

Bugün Büyük Birlik Partisi Gaziantep il Binasında yapılan rozet töreninde Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş ve yüzlerce sevenleri Büyük Birlik Partisi Rozetlerini takarak bundan sonra Büyük Birlik Partisi çatısı altında siyaset yapacaklar.

Rozet Törenine Katılanlar Büyük Birlik Partisi Gaziantep Önceki Dönem İl Başkanı İhsan Kaya, il Başkanı Metin Demir Çubuk, Şahinbey İlçe Başkanı Ercan Aslan, Şehitkâmil İlçe Başkanı Erdener Demir Çubuk, İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Akdoğan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş ve yüzlerce sevenleri ile partililer katıldı.

Başkan Taş, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanımız Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve Genel Başkanımız Mustafa Destici’ nin bundan sonra izinde gideceğiz bugün Gaziantep ilinde Büyük Birlik Partisine sevenlerimiz ile beraber katılmış durumdayız bundan sonraki siyasetimizi Büyük Birlik Partisinde devam edeceğiz her zaman olduğumuz gibi halkımıza kapımız Açık vatandaşlarımızın ve milletimizin emrinde olacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun dileyen Başkan Taş, Büyük Birlik Partisi Gaziantep Önceki Dönem İl Başkanı İhsan Kaya , il Başkanı Metin Demir Çubuk `a İlçe Başkanlarına ve bu rozet törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum.

Kaya, Bugün Büyük Birlik Partisine katılan Mehmet Taş ve sevenlerine teşekkür ediyoruz bundan sonra Gaziantep ilimizde beraber hareket edeceğiz dedi.

Demir Çubuk ise Bugün Gaziantep ilimize büyük katılım ile Partimize güç katan Hayır sever iş adamı siyasetçi Mehmet Taş ve sevenlerinin rozet töreni yaptık. Rozet törenine katılanlara teşekkür ediyorum. partimiz açık çayımız hazır herkesi partimize çay içmeye bekliyoruz dedi .

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER

 

REKLAM ALANI