
Ulyanovsk bölgesinde, Birleşik Rusya, yurttaş-Kahramanların anısına spor turnuvaları düzenledi
2025
“Tarihsel Hafıza” parti projesi kapsamında yer aldılar
Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin aktivistleri, Aleshkino köyü sakinleri için bir hokey turnuvası düzenledi. Yarışma , özel bir askeri operasyon sırasında ölen Yuri ve Andrei Krasnov’un anısına ithaf edildi .
Pavlovsk bölgesindeki çocuk ve gençlik spor okulunda bölgesel bir mikrofutsal turnuvası düzenlendi. Yarışmaya yetişkin ve çocuk takımları katıldı.
Maçların başlamasından önce toplananlar, Sovyetler Birliği Kahramanı Mahmut Aipov’un anısına saygı duruşunda bulundu . Nisan 1945’te düşman kalesine yapılan saldırıda yer aldı ve defalarca yaralandı, ancak buna rağmen 26 düşmanı bizzat yok etti.
“Doğru yaklaşım, spor ve vatansever eğitimin el ele gitmesidir. Bu özellikle genç nesil için çok önemli. Kuzey Askeri Bölgesi’nde büyük cesaret ve cesaret gösteren büyükbabalarımız ve büyük büyükbabalarımız, Büyük Vatanseverlik Savaşı Kahramanları ve günümüzün adamları gençlere örnek olmalı” diyor bölgesel kamu konseyi başkanı Oleg Lobunets parti projesi “ Tarihsel Hafıza ”, Rusya Kahramanı .
Hoparlör
Lobunets Oleg Igorevich
Lobunets Oleg Igorevich
Yedinci toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı; Limited Şirket “Özel Güvenlik Şirketi “Scorpion”, yönetici.
#Ulyanovsk bölgesi
#bölgeler
#Lobunet’ler
#partiprojeleri
#TarihselBellek
#turnuvalar
#yarışmalar
#yarışmalar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur
kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ulyanovskoj-oblasti-edinaya-rossiya-organizovala-sportivnye-turniry-v-pamyat-o-zemlyakah-geroyah

Explanation of the content of the Address of the President of the Republic of Tajikistan on “Major Dimensions of the Country’s Domestic and Foreign Policy”

По инициативе «Единой России» в Долгоруково Липецкой области открылся швейных мини-цех «Шьём для СВОих»

Подарки детям, посылки на фронт, в госпитали и в ПВРы: «Единая Россия» помогает участникам СВО и тем, кто пострадал от боевых действий

MRN TEKSTİL`DEN BİŞIMARIK TEKSTİL`E ZİYARET

BİŞIMARIK TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAMİT UÇAR`DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Волонтёры «Единой России» в Краснодарском крае прошли обучение по оказанию первой помощи и работе с питомцами