Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

TÜSİKON’A YILIN EN ETKİN KURULUŞU ÖDÜLÜ

REKLAM ALANI
18.06.2021
A+
A-

Türkiye` nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON ) Anadolu Sanayici İş Adamları Federasyonu ( AKSFED ) tarafından 2020 yılının en etkili sivil toplum kuruluşu seçildi.

Anadolu Sanayici İş Adamları Federasyonu ( AKSFED ) tarafından On bine yakın esnaf ve üreticiler arasında yapılan ankette, farklı sorular yöneltildi. Araştırmalar neticesi, TÜSİKON 2020 yılının en etkili sivil toplum kuruluşu seçildi. Türkiye ve dünya genelinde 100’ü aşkın temsilciliği bulunan TÜSİKON adına Genel Başkan Orhan BEŞİKTEPE, AKSFED’ e il birlikleri tarafından yapmış olduğu anket sonucu, yılın en etkili sivil toplum kuruluşu olarak kendilerini seçtikleri için teşekkür etti.Bu onurlu ödülü bu başarının kahramanları olan tüm temsilcileri adına aldığını ifade etti.

Başkan BEŞİKTEPE, Gönül birliği hareketi TÜSİKON olarak Biz, zaferi istiyoruz; biz, zirveyi istiyoruz. Biz, üreticimizin emin ellerde olmasını istiyoruz. Bunun için de sarsılmaz bir birlik halinde el ele vererek, gece gündüz demeden çalışacağız dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI