Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

TUSAD Başkanı Hasan Bayram; ONLİNE REZERVASYON SİTELERİ KULLANILARAK PANDEMİ YASAKLARI DELİNİYOR,,,

TUSAD Başkanı Hasan Bayram; ONLİNE REZERVASYON SİTELERİ KULLANILARAK PANDEMİ YASAKLARI DELİNİYOR,,,
REKLAM ALANI
10.04.2021
A+
A-

TUSAD Başkanı Hasan Bayram;
ONLİNE REZERVASYON SİTELERİ KULLANILARAK PANDEMİ YASAKLARI DELİNİYOR,,,

TUSAD Başkanı Hasan Bayram;
ONLİNE REZERVASYON SİTELERİ KULLANILARAK PANDEMİ YASAKLARI DELİNİYOR,,,

Vatandaş olarak Corona Virüs yasaklarına ve kurallarına uymadığımız için ülkemiz ve vatandaşımız zarar görmeye devam ediyor. Kurallara uyulmadığı için bazı dış devletlerden ülkemize karşı bazı kısıtlamalar gelmeye devam ediyor. Vaka konusunda Dünya’da maalesef 1. Sıradayız. Corona Virüs konusunda her vatandaş üzerine düşeni yaparsa olay çözülecektir.

Haftasonu yasakları delinmeye devam ediliyor. Yakın otellere internetten ön rezervasyon yaptırıp rezervasyon kodunu polis kontrolünde gösterenler yasağı deliyor. Yetkililer online site rezervasyonları yerine seyahat acentası üzerinden yapılmış ve voucher belgesi olan kişilerin izinleri dikkate almalıdır. Burada yine seyahat acentasının sahipsizliği ortaya çıkmıştır. Seyahat acentalarının en büyük acımasız rakipleri maalesef yine bir seyahat acentası belgesi ile kurulan online sitelerdir. İçişleri Bakanımızla ve Bilim Kurulu Sekreteryası ile bu konuyu görüştük gündeme alacaklarına inanıyoruz.

Ülkemizdeki yüksek vakalar riskli ülke olduğumuzu göstermektedir. ABD, Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle Türkiye ile arasındaki 2021 “Work and Travel” programını iptal etti.
Almanya, ülkemizi en riskli ülke listesine aldı.
“Hep birlikte kurallara uyalım.
Dünyada güven kazanan bir ülke olup turizmin açılması için vakaların düşmesi lazım.”

Etiketler;
#hasanbayram #tusad #turizm #ortadoğu #ortadoğuturizm #ott #hasanbayram

REKLAM ALANI