Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK İLE BİR ARAYA GELDİ

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK İLE BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
04.03.2024
A+
A-

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK İLE BİR ARAYA GELDİ

Bir 5 kişi, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Edirne Keşan İlçesinde Keşan Atatürk Stadyumu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu`nun açılış töreninde bir araya geldiler.

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile bir araya gelmesinden dolayı şu ifadelere yer verdi;

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Edirne İlimizin En Güzel ilçesi Keşan İlçemizde Keşan Belediye Başkanı Sn. Mustafa Helvacıoğlu `nun misafiri olarak Keşan Atatürk Stadyumu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu`nun açılış törene yönetim kurulu üyelerimiz ile katıldık.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Burda T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Osman Aşkın Bak ile bir araya gelerek TURKKON `un Yurt içinde ve Yurt dışında yapmış olduğumuz çalışmalarını anlattık. Sn. Bakanımız Bak `ı ise genel merkezimize davet ettik.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Biz TURKKON Olarak hedefimiz Turan ve Türk Birliği olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca Açılış Töreninde Edirne Valisi Sn. Yüksel SEZGİN, AK Parti Edirne Milletvekili Sn. Fatma AKSAL, Keşan Belediye Başkanı Sn. Mustafa HELVACIOĞLU İle bir araya gelerek çalışmalarımızı anlattık.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Keşan İlçemize Keşan Atatürk Stadyumu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu`nun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Türk sporcunun çıktığı ve büyük başarılara imza attığı yer olsun. Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI