Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Spor yöneticisi ve Marketing Uzmanı Bekir AYAZ: AUBG Başkanı David R. Evans, PhD’ye nezaket ziyaretinde bulundu

Spor yöneticisi ve Marketing Uzmanı Bekir AYAZ: AUBG Başkanı David R. Evans, PhD’ye nezaket ziyaretinde bulundu
REKLAM ALANI
12.11.2022
A+
A-

Spor yöneticisi ve Marketing Uzmanı Bekir AYAZ: AUBG Başkanı David R. Evans, PhD’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Spor ve Marketing pazarlama alanında dünya çapında son derece deneyimli olan spor yöneticisi ve iş insanı Bekir AYAZ merkezi Bulgaristan’ın Blagoevrat şehrinde bulunan American Üniversitesi AUBG’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

AYAZ ziyaret kapsamında, Amerika, farklı kültürlerin, etnik kökenlerin ve ırkların erime potasıdır. Bu farklı çevre bütün topluluklar tarafından kabul edilmenizi ve ayrımcılığa yer olmamasına yardımcı olan bir ülkedir. Amerikan üniversitesi, yüksek akademik standartlara sahip olup, Kaliteli eğitim, eşsiz müfredatı, çok kültürlü çevresi ve bol fırsatları sunan akademik bir kurumdur.

Ziyaret sırasında söz konusu üniversite ile spor ve pazarlama, marketing, spor ekonomisi konularında FC Pirin Blogoevgrat spor kulübü ile network ikili iş birlikleri için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

AUBG Başkanı David R. Evans değerli ve üretken bir akademisyeni ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını, konuğumuzun üniversitemizi onurlandırdığını, ikili iş birliği konusunda çalışmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir kendisine şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

ABDULLAH YİĞİT-BULGARİSTAN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI