Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ŞEFİK ÖNER `DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

ŞEFİK ÖNER `DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
07.05.2022
A+
A-

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, Merhamet ve şefkatin timsali, başımızın tacı, en değerli varlıklarımız Annelerimiz.

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.

Bunun yanı sıra bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğu unutulmamalıdır. Annelerimiz, ailenin temel direği ve toplumun geleceğidir.

Peygamber Efendimiz: “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi ile cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış. Dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, dinimizin anneye ‘öf’ bile demeyi yasakladığını her zaman hatırlayarak gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI