Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ŞEFİK ÖNER `DEN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

ŞEFİK ÖNER `DEN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
04.06.2022
A+
A-

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;

1972 yılında Birleşmiş Milletlerin girişimiyle, ülkemizin de katılımıyla toplanan Çevre Konferansı, çevre sorunlarıyla uluslararası düzeyde mücadelede önemli bir başlangıç olmuştur.

Çevre bilincinin oluşturulması, farkındalık yaratılması ve çevrenin korunması amacıyla 5 Haziran günü “Dünya Çevre Günü” olarak kabul edilmiş ve çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlanmıştır.

Unutmayalım ki doğayı ve çevreyi korumak, çevre konusunda duyarlı olmak, gelecek nesillere güzel ve temiz bir çevre bırakmak için çaba göstermek bizlerin ortak görev ve sorumluluğu olduğu kadar bir vatandaşlık görevidir. Sağlıklı, yaşanabilir, sürdürülebilir, temiz bir çevre konusunda atacağımız her adım çocuklarımızın geleceğinin güvencesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün, çevre sorunları konusundaki toplumsal farkındalığın ve çevre bilincinin artmasına katkı sağlayacağını inanıyor, yaşanabilir bir çevre için “sıfır atık” derken, Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, saygılar sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI