Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Şantiyelerde öğretmenler, gönüllüler, çok çocuklu ebeveynler var: EDC-2023 bölgelerde düzenleniyor

Şantiyelerde öğretmenler, gönüllüler, çok çocuklu ebeveynler var: EDC-2023 bölgelerde düzenleniyor
REKLAM ALANI
12.09.2023
A+
A-

Şantiyelerde öğretmenler, gönüllüler, çok çocuklu ebeveynler var: EDC-2023 bölgelerde düzenleniyor

2023,

Oylama 8-10 Eylül’e kadar sürecek
Lipetsk bölgesinde, Rusya kayıt defterindeki 20 çocuğun annesi Valentina Khromykh, Devlet Duması milletvekili adayına oy verdi. 13-09 numaralı sandık merkezinde oy kullandı.

Devlet Dans Tiyatrosu “Rusya Kazakları” sanatçıları ve çalışanları da anayasal haklarından yararlandı. Bu yıl ekip bir tür uzaktan elektronik oylama seçmeye karar verdi. Tiyatronun yöneticisi, Rusya Halk Sanatçısı, Lipetsk’in fahri vatandaşı Leonid Milovanov da DEG’nin yardımıyla sivil konumunu dile getirdi .

“Tek bir seçim kampanyasını bile kaçırmamaya çalışıyorum. Ekip ve kişisel olarak benim için güvendiğimiz, Devlet Duma’sında yer almaya layık olanlara oy vermek önemli” dedi.

Ulyanovsk bölgesinde öğretmenler de oylamaya katıldı. Ulyanovsk Devlet Pedagoji Üniversitesi’nde öğretmen olan Elena Antonova’ya göre seçimlere katılım, kişinin bölgenin geleceğine yaptığı kendi katkısıdır.

“Hayatım boyunca hiçbir seçimi kaçırmadım. Bir pedagoji üniversitesinde çalışıyorum ve bugün ana binaya giderken sandık merkezine gittim ve oyumu kullandım” dedi Elena Antonova.

Moskova bölgesinde “ Eski Nesil ” parti projesinin aktivistleri sivil konumlarını dile getirdiler .

“Uygulamada görüldüğü gibi, her yıl sandık merkezlerini ilk ziyaret edenler arasında onlar yer alıyor. “Eski Nesil” parti projesinin bölge koordinatörü, Moskova Bölgesi İnsan Hakları Komiseri Irina Faevskaya , bu yılın bir istisna olmayacağını bekliyoruz” dedi .

Odintsovo bölgesinde, “Gümüş” kulübünün aktivistleri DEG’nin yardımıyla 1 numaralı şehir kütüphanesindeki özel bir noktada oy kullandı. Burada kolaylık sağlamak için internet erişimi olan özel yerler donatılmıştır.

Tüm Rusya gazileri “Savaş Kardeşliği” kamu örgütünün Balaşiha bölge şubesi başkanı Sergei Yakovlev, Zheleznodorozhny’deki bir sandık merkezinde oyunu bizzat kullandı.

“Seçimler herkesin katılması gereken en önemli siyasi süreçlerden biridir. Sizleri sandığa gitmeye ve oyunuzu kullanmaya davet ediyorum. Burada tanıdık yüzler görüyorsunuz, kuyruk yok, komisyon sorgusuz sualsiz çalışıyor” dedi.

Irina Faevskaya bu sabah kendisinin de sandık merkezini ziyaret ettiğini söyledi. Ayrıca oy verme merkezlerinde ihlal olması durumunda vatandaşların yardım hattına başvurabileceklerini hatırlattı.

“Bunlar vatandaşların seçim hakları konusunda yetkin profesyonel avukatlar, yardım ve tavsiye sağlamaya hazırlar” dedi.

Trans-Baykal Bölgesi’nin Shelopuginsky bölgesinde, 40 numaralı itfaiye istasyonundan işçiler oy kullanmaya geldi. İlkler arasında bölge başkanı Margarita Pyzh da vardı .

Ayrıca Shelopugino köyünde 3714 numaralı oy verme merkezinin yakınında bir konser düzenlendi. MBUK MCKS çalışanları ayrıca muska bebek yapımı konusunda bir ustalık sınıfı hazırladı. Gösteriler yarın diğer oy verme merkezlerinde de gerçekleştirilecek.

Birleşik Rusya gönüllülerinin üçüncü grubunun gönüllüsü olan MGER bölge genel merkezi başkan yardımcısı Maxim Vorobyov , Ryazan Şehir Duması milletvekillerinin seçimlerinde oy kullandı.

Bizimle çalışmaya hazır olanları seçmeliyiz, önerileri, eleştirileri, ihtiyaçları dinlemeliyiz” diye konuştu.

#seçim2023
#EDG2023
#bölgeler
#Lipetsk bölgesi
#Khromikh
#Milovanov
#Ulyanovsk bölgesi
#Antonova
#Moskova bölgesi
#Fayevskaya
#Yakovlev
#Transbaykal bölgesi
#Tampon
#Ryazan Oblastı
#Vorobiev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/na-uchastkah-pedagogi-volontyory-mnogodetnye-roditeli-v-regionah-prohodit-edg-2023

REKLAM ALANI