Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Sana Söyleyeceğim Çok Şey Var” adlı kitap serisini hazırlayan Ekinci, ilk kitabı “Son Yok” la büyük ses getirdi

“Sana Söyleyeceğim Çok Şey Var” adlı kitap serisini hazırlayan Ekinci, ilk kitabı “Son Yok” la büyük ses getirdi
REKLAM ALANI
05.05.2021
A+
A-

“Sana Söyleyeceğim Çok Şey Var” adlı kitap serisini hazırlayan Ekinci, ilk kitabı “Son Yok”la büyük ses getirdi

Dr. John Demartini, Sadhguru, Vianna Stibal gibi dünyaca ünlü kişisel gelişim hocalarından dersler alarak bu alanda eğitmenlik yapmaya başlayan ünlü haberci Ayşegül Ekinci, kitap serisinin ilk halkası “Son Yok” ile büyük ses getirdi. Kişisel gelişim alanında dünyanın aranan isimleri arasına giren Ekinci, şimdi kitap serisini belgesele dönüştürmeye hazırlanıyor.

Ünlü haberci Ayşegül Ekinci, doktor abisi Hüseyin Ekinci’yi kaybettikten sonra hayatı, var oluşu ve ölümü sorgulamaya başladı, sorularına yanıt bulabilmek için adeta bir keşiş gibi yollara düştü ve 3 yıl boyunca ülke ülke dolaştı. Yolculuğunun sonunda “Sana Söyleyeceğim Çok Şey Var” adlı kitap serisini hazırlayan Ekinci, ilk kitabı “Son Yok”la büyük ses getirdi.

USTALARDAN
EĞİTİM ALDI

Dr. John Demartini, Sadhguru, Vianna Stibal, Gaur Gopal Das gibi dünyaca ünlü kişisel gelişim eğitmenlerinin hem öğrencisi hem de arkadaşı olan Ayşegül Ekinci, bir süredir yurtdışında bu alanda eğitimler veriyor. Ekinci, ilgi gören “Son Yok” kitabının ardından kişisel gelişim alanında dünya çapındaki isimler arasına girmeyi başardı.

BAŞARI VE MUTLULUĞUN
FORMÜLÜNÜ VERİYOR

Eğitimlerinde başarı, mutluluk ve farkındalığa odaklanmanın formüllerini veren Ayşegül Ekinci, kendi hayatından yola çıkarak yazdığı kitabıyla pandemi döneminde kaygı sorunu yaşayanlara çare olurken, televizyon programlarının da aranılan yüzü haline geldi.

KİTAP SERİSİ
BELGESEL OLACAK

Nur Viral, Çağla Şıkel, Özlem Yıldız gibi hayatın nabzını tutan sunucuların programlarına katılarak kaliteli hayata dair şifreler veren Ekinci, “Ben zaten uzun yıllardır kişisel gelişimin çok içindeyim. 20 yaşımdan bu yana dünyanın birçok bölgesinde önemli üstatlarla bire bir çalışmaktayım. Her şeyden önce savaş muhabirliği yapmış, birçok coğrafyadan haber hazırlamış, insan hikayelerini yine insanlara anlatan bir haberciyim. İnsan psikolojisi üzerine eğitimler aldım. Bu eğitimlere kişisel gelişim eğitimleri de eklenince, insan hayatına dokunmak ve farkındalık yaratmak benim için bir misyon oldu. Çok değerli isimlerle bire bir çalışıyorum ve aynı zamanda bu isimler, kitap serimin içindeki karakterler. Böyle olunca, kitaplarımı okuyanlara da farklı bir vizyon kazandırmış oluyorum” dedi.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI