
Otizm eksiklik değil farklılıktır
Otizmli çocuklarla bir araya gelen Büyükşehir Derman ekipleri, toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla, otizmli çocuklarla birlikte etkinlik düzenledi.
Derman ekipleri çocuklarla bahçe düzenledi, müzik eşliğinde dans etti, otizmin eksiklik değil farklılık olduğu mesajını verdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri ‘Dünya Otizm Farkındalık Haftası’ nedeniyle bir günlerini otizmli çocuklarla geçirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapımı gerçekleştirilen engellilere yönelik parkta yer alan ‘Engelsiz Yaşam Derneği’ni ziyaret eden Derman ekipleri buradaki çocuklarla zaman geçirdi.
TOPLUMSAL FARKINDALIK OLUŞTURMAK ÇOK ÖNEMLİ
Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin de katıldığı ziyarette, “Otizm eksiklik değil farkındalıktır” gerçeğiyle ilgili toplumda farkındalık yaratmak için mavi maske dağıtıldı.
Derman ekipleri bahçede otizmli çocuklarla düzenleme yaparken, müzik eşliğinde danslar edildi. Rüzgar gülü, hikaye kitapları ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte otizmli çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı. Derman ekipleri etkinliklerle otizmin eksiklik değil farklılık olduğunu hem çocuklara hissettirdi, hem topluma bu yönde mesaj vererek farkındalık oluşturulmasına katkı sağladı.
Kaynak:https://www.adana.bel.tr/haber

Sınavlar, ustalık sınıfları, spor turnuvaları, temizlik günleri: Birleşik Rusya bölgelerde Komşular Günü düzenliyor

Врио губернатора Свердловской области Денис Паслер избран секретарём реготделения «Единой России»

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Avrasya Uluslararası Sosyo-Politik Oturumlar Perm’de düzenlendi

Birleşik Rusya, Rusya Federasyonu Merkez Bankası ve ERA Vakfı, özel ve ikili amaçlı projelerin hızlandırıcı programının sonuçlarını özetledi

«Единая Россия» организовала в регионах праздничные мероприятия ко Дню защиты детей

Birleşik Rusya, ülke genelinde yaklaşık 4.000 mekanda Uluslararası Komşular Günü’nü düzenledi