Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sözünü Tuttu

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sözünü Tuttu
REKLAM ALANI
31.05.2022
A+
A-

 

 

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sözünü Tuttu

Ordu’da göreve başladığı günden buyana şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanısıra engeli olan bireylerin ailelerine, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahibi ailelere özel ihtimam gösteren, onların dertleriyle dertlenen ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında özel bir çaba gösteren Vali Tuncay Sonel, yine bir engeli olan çocuğumuzun ve ailesinin yüzünü güldürdü.

Açıklama yok.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, görev yaptığı her yerde uyguladığı “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretleri esnasında tanıştığı ve geçtiğimiz günlerde sahil karşılaştığı engeli olan 11 yaşındaki Arnisa’nın annesi Serpil Demir’in elektrikli bisiklet isteğini de yerine getirdi.

Açıklama yok.

3 gün önce engeli olan kızı Arnisa ile sahilde yürürken Vali Tuncay Sonel ile karşılaşan anne Serpil Demir, engeli olan kızını gezdirebilmek, okula götürebilmek ve fizik tedavi merkezine götürüp getirebilmek için elektrikli bisiklete ihtiyaçları olduğunu ifade etmesi üzerine Vali Tuncay Sonel de “Ben size yok diyemem ki” diyerek söz verdiği elektrikli bisikleti, hayırseverlerin katkılarıyla temin etti ve bugün aileye sürpriz yaparak kendi elleriyle teslim etti.

Elektrikli bisikleti, 3 gün önce aileyle karşılaştığı yerde engeli olan Arnisa’ya ve ailesine teslim eden Vali Tuncay, “Size söz verdiğimiz elektrikli bisikleti, hayırsever dostlarımızın katkılarıyla temin edip getirdik. Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, güle güle kullanın” diyerek, aileye teslim etti.

Açıklama yok.

3 gün önce Vali Tuncay Sonel’den istediği elektrikli bisikleti karşılarınca görünce çok sevinen ve heyecanlanan anne Serpil Demir, “Allah’ım bin kere razı olsun sizden. Biz bu aracı alamazdık. Hayatımız boyunca sahip olamazdık. Kızımı çok mutlu ettiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Çok çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdi.

 

 

 

Arnisa’nın babası Murat Demir de Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Sürekli halkın içinde, halkla bu kadar yakından ilgilenen bir Valimiz var.Bu kadar ilgili, bu kadar duyarlı bir devlet büyüğü ile ilk defa Ordu’da karşılaştık. Ordu’muzun en büyük şansıdır Sayın Valimiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

 

 

REKLAM ALANI