Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

REKLAM ALANI
18.06.2022
A+
A-

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Herkesin hayatında zor günlerinde elinden tutan, sıcak bir gülümsemesiyle kalbini ısıtan, sevgi ve güveni öğreneceği bir babaya ihtiyacı vardır. Yaşınız kaç olursa olsun baba figürü hayatınızın en önemli aktörüdür. Ailenin temel direği olarak görülen, güvenin, sevgi, saygı ve otoritenin sembolü babalar, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz varlıklardır.

Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlanan, hayatımıza güç ve anlam katan, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz. Aile yuvası, çocuğun istikbâlini şekillendiren ilk eğitim müessesesidir. Dolayısıyla anne ve babaların evlâtları üzerindeki hakları çoktur. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız.

Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI