Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Eşi Sayın Şule Akar ve Beraberindeki Komutan Eşleri Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Eşi Sayın Şule Akar ve Beraberindeki Komutan Eşleri Anıtkabir’i Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
09.03.2022
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Eşi Sayın Şule Akar ve Beraberindeki Komutan Eşleri Anıtkabir’i Ziyaret Etti

 

 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın eşi Sayın Şule Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı’nın eşi, Kuvvet Komutanları’nın, Bakan Yardımcıları’nın, personelin eşleri ve kadın subaylar ile “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Sayın Şule Akar’ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından heyet saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Misak-ı Millî Kulesi’ne geçen Sayın Şule Akar, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Sayın Şule Akar, deftere şunları yazdı:

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Aziz Atatürk;

Millî Savunma Bakanlığı mensuplarının eşleri ve kadın askerlerimiz adına “8 Mart Kadınlar Günü”nde huzurunuza çıkmanın gururunu yaşıyoruz.

Tüm dünyanın özellikle de bölgemizin hassas bir süreçten geçtiği bu dönemde başta şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri, eşleri, kız çocukları ve kız kardeşleri olmak üzere her nerede olursa olsun varlıkları ile hayatı daha güzel daha anlamlı daha yaşanabilir hâle dönüştüren tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.

Aziz Atam,

Sizin de belirttiğiniz gibi “Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır: Büyük Türk kadınını çalışmalarımıza ortak kılmaktır.” Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma yolunda kadınlarımızın her alanda yeri, önemi ve başarıları her geçen gün artacaktır.

Sosyal, siyasi ve hukuki alanda dünya çapında elde edilen kazanımların senin eserin olduğunun bilincindeyiz.

Fikirlerinden feyz alan Türk kadınları olarak ülkemizi daima daha ilerilere taşımanın gayretinde olacağımızı bir kez daha ifade ediyor, minnetle ve en içten duygularla saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhun şad olsun.

MSB

 

Kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/832022-23428

 

 

REKLAM ALANI