Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

MGER ve Volunteer Company yeni bölgelerde bağış kampanyaları düzenleyecek

MGER ve Volunteer Company yeni bölgelerde bağış kampanyaları düzenleyecek
REKLAM ALANI
11.01.2024
A+
A-

MGER ve Volunteer Company yeni bölgelerde bağış kampanyaları düzenleyecek
2024,

53. gönüllü müfrezesi bölge sakinlerine yardım sağlamak için LDPR’ye gitti
MGER Başkanı Anton Demidov, aktivistlerin geleneksel olarak hedeflenen talepleri yerine getireceğini, hastanelerde çalışacağını ve çocukların boş zaman aktivitelerini organize edeceğini söyledi .

“Kan bağışı talebi var. Yakın gelecekte Mariupol, Donetsk ve Lugansk’taki 50’den fazla aktivistimiz yaralıların ihtiyacı olan kanı bağışlayacak. LPR’de aktivistler, Birleşik Rusya’nın kamuya açık resepsiyonu ve göç servisiyle birlikte, uzak bölgelerde yaşayanların Rus pasaportu almalarına yardımcı olmaya devam edecekler” dedi Anton Demidov.

30 Mart 2022’den bu yana “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Bölük”ten bir gönüllü müfrezesinin sürekli olarak yeni bölgelerde konuşlandırıldığını hatırlatalım. Bölge sakinlerine hedefe yönelik yardım sağlıyor, hastanelerde ve kliniklerde çalışıyor, çocuklar için boş zaman etkinlikleri düzenliyor ve Rus askeri personeline ve doktorlara ek yardım sağlıyorlar.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Demidov
#Genç gardiyan
#MGER
#GönüllüRota
#bağış
#kan bağışı
#bağışçı eylemi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/mger-i-volontyorskaya-rota-provedut-donorskie-akcii-v-novyh-regionah

 

REKLAM ALANI